Каква е разликата между цените на счетоводните къщи и разходите за поддръжка на счетоводен отдел?

Каква е разликата между цените на счетоводните къщи и разходите за поддръжка на счетоводен отдел

Ползването на външни счетоводни услуги е значително по-изгодно, дори и на пръв поглед да не изглежда така.
Освен спестяването на значителни разходи, наемането на външна счетоводна фирма има редица предимства – спестяване на време и усилия, гъвкавост, фокус върху основната дейност и др.

Каква е разликата между цените на счетоводните къщи и разходите за поддръжка на счетоводен отдел?
Назначаването на собствен счетоводен отдел е доста скъпо начинание.

Цената му включва: социалните и здравноосигурителните вноски на служителите, оборудването – компютърна и принтираща техника, специализиран софтуер, специфичен интерфейс, оборудване на работните места и обучение на служителите.

Обикновено цените на външна счетоводна къща са значително по-ниски от самостоятелното им извършване в рамките на собствената ви фирма.
От тях получавате компетентна услуга от специалисти, които многократно са се срещали с проблеми като вашите, освен това висока квалификация и знания.

Кога да потърсите услугите на счетоводна кантора?

• Ако губите твърде много време за вашата счетоводна документация, вместо да се концентрирате върху непосредствените си задачи;
• Ако се съмнявате, че вашето счетоводство не е изрядно или ако не разбирате как действа данъчната и осигурителна система и какво точно се изисква от вас;
• Трябва ви коректно и компетентно счетоводно обслужване
• Желаете да се концентрирате изцяло върху бизнеса си и да сте спокойни, че делата ви се придвижват отговорно и професионално;
• Не можете да се ориентирате в данъците, осигуряването и трудово-правните отношения;

Ние можем да свършим всичко това вместо вас!

Свържете се с нас за безплатна 30-минутна опознавателна среща, на която ще се запознаем с вашия случай и ще Ви предложим най-добрия вариант за развитие на бизнеса ви.