Здравейте!
Казвам се Емилия Маринова и съм собственик на счетоводна къща “Докса Консултинг”

Работя главно със стартиращи бизнеси или малки фирми,  които години наред  правят своя бизнес на база опит грешка, губят ценно време и не постигат желаните резултати. Дълбокото им желание е веднъж завинаги да се справят със ситуации, които постоянно излизат в бизнеса, правилни решения в правилния момент и най-накрая да се радват на свободно време и растящ бизнес.

Това, което отличава моя подход от този на останалите колеги е, че аз съм изготвила различни пакетни цени за клиентите в зависимост от нуждата и възможностите им. Пакетът, който препоръчвам е  “Бизнес плюс”.  В него са включени всички услуги, необходими за правилното развитие на Вашия бизнес. От години работя с много експерти в областта на правото, маркетинга,  финансите, дигитализацията и т.н  в посока коригиране на стъпките по време на вашето развитие от самия ви старт – бизнес план, правна помощ, ясни стъпки как да развиете своя бизнес, кога да правите маркетинг реклама, кога да ползвате финансиране или безвъзмездна помощ по европейски програми и т.н.

И благодарение на пакета “Бизнес плюс”, клиентите ми напълно рестартират техния бизнес и се справят с казуси, ситуации, чувствайки се по-уверени, по-спокойни, по-смели, по-свободни и пълноценни и много по-щастливи.

Ако искате да разберете как стигнах до тук, вижте моята история.

Телефон

(+359) 88 804 0891

Email

e.marinova@doxa-consulting.com

Адрес

Ул. Ралевица 86, ж.к. Манастирски ливади, София, 1404

Работно време

Пн-Пт: 09:00 – 17:30