Регистрация на фирма

При нас, в счетоводна къща “Докса Консултинг”, може да регистрирате Вашата фирма (търговско дружество), като за целта ще Ви посъветваме за избора на тип дружество, което да регистрирате и внимателно ще подготвим нужните документи за съответната регистрация. При регистрацията на фирма документите, които са нужни са различни в зависимост от формата на дружество, която сме избрали – ЕТ, ЕООД, ООД, АД или друга юридическа форма.

Поради сложността и спецификите на самата процедура, ние от „Докса Консултинг”, препоръчваме ползването на услугите на счетоводни специалисти, като нас, които да изготвят пълната документация, необходима за регистрацията на самостоятелна фирма. Също така с помощтта на адвокатски подпис, Ви спестяваме време и усилия, защото можем лесно и бързо да подадем документите ви Онлайн.

Цената за регистрация на фирма зависи основно от формата на дружеството – ЕТ, ЕООД, ООД, АД или друга форма. Цената има 2 основни компонента – адвокатски хонорар и такси, които са държавни към Агенцията по вписвания, банкови, за да може да се открие набирателна сметка и нотариални, защото някои документи изискват нотариална заверка. 

Ако имате допълнителни въпроси, може да отворите нашите често задавани въпроси  тук, или още по-лесно да направите индивидуално запитване или да се свържете с нас.