За нас

Зад името на счетоводна къща “Докса Консултинг” ЕООД стоят повече от 15 години опит.

Ние сме компания, утвърдила се на пазара за счетоводни услуги. Това се дължи на:

  • винаги високо качество на нашите услуги
  • коректния ни подход в отношенията с клиентите
  • индивидуалния ни подход към всеки наш клиент
  • високо квалифициран екип от специалисти

Ние предлагаме качествени услуги, на цени, които са достъпни за всяка една фирма, в който и да е сектор. Ценим времето на всеки наш клиент, който ползва нашите услуги и имаме за цел да създадем комфорт, като се стараем бързо и безпроблемно да извършим желаната от Вас услуга. За нас етиката в бизнес отношенията е по-важна от моментната печалба.

Ние целим да изградим дългосрочни отношения, базирани на доверие и взаимопощ и да сме до Вас във всеки етап от Вашия личен и професионален растеж.

При нас, в счетоводна къща “Докса Консултинг”, може да регистрирате Вашата фирма (търговско дружество), като за целта ще Ви посъветваме за избора на тип дружество, което да регистрирате и внимателно ще подготвим нужните документи за съответната регистрация.

Освен пълната гама счетоводни услуги, съдействаме и за разрешаване на всякакви данъчни казуси, без значение тяхната трудност. Пълният списък на услугите, извършани от дружеството, можете да намерите тук.

Също така имаме много стратегически партньорства, с които можем да Ви съдействаме не само със счетоводната страна на Вашия бизнес, но и с Вашия уебсайт, дизайн, маркетинг и растеж. Можете да научите повече тук.

Телефон

(+359) 88 804 0891

Адрес

Ул. Ралевица 86, ж.к. Манастирски ливади, София, 1404

Работно време

Пн-Пт: 09:00 – 17:30